Informatie

Ook in onze buitenschoolse opvang  bieden wij opvang  die aantrekkelijk en uitdagend is voor kinderen. Wij gaan uit van een persoonlijke benadering van ouder en kind.

De ‘Toffe BSO’ creëert een beschermende huiselijke omgeving voor kinderen waarin zij zich veilig en vertrouwd kunnen voelen en waar zij hun eigen unieke vaardigheden leren ontdekken. Wij geven ook hier ruimte en mogelijkheden voor ontwikkeling, inspanning, ontspanning, maar zeker ook voor rust en het gevoel van geborgenheid.

Genieten van de omgeving

Natuurlijk genieten wij zo veel  mogelijk van onze omgeving en maken we gebruik van de mogelijkheden van onze ligging aan de rand van het bos.

Leeftijd

Wij passen het gebruik van de ruimte, de omgeving en het activiteitenaanbod aan op de leeftijd van de kinderen en de samenstelling van de groep. De behoefte van het kind staat voorop. Zo zorgen wij ervoor dat kinderen van alle leeftijden zich prettig en veilig kunnen voelen bij de BSO.

 

Extra activiteiten

In vakantieweken zullen er extra activiteiten worden georganiseerd zodat kinderen een Toffe vakantie hebben, ook bij de Toffe BSO.

 

” Wij brengen de kinderen naar de ‘Toffe BSO’ met de auto.”

vintage-scooter

Vervoer

Alle kinderen in de basisschoolleeftijd zijn van harte welkom op onze Toffe BSO. Wij brengen de kinderen naar de Toffe BSO met de auto. Wij maken geen gebruik van taxidiensten.